Du er her:

  • Forside
  • Hvem jobber på Hybelstua?
articleimage

Velkommen innom!

Hybelstua har en fargerik stab med variert alder og bakgrunn. Alle har taushetsplikt og kan stille opp når/hvis hybelhverdagen oppleves vanskelig

Magdalena Björkén, Mat-nerd og hovedansvarlig miljøterapeut

Magdalena er 37 år og har hovedansvaret for Hybelstua. Hun har sosionomutdanning med internasjonal- og interkulturell fordypning og har tilbrakt mer en halve livet sitt som skoleelev og student altså har hun også solid hybelerfaring. Hun er også kokk og har hovedansvaret for maten på Hybelstua. Tidligere har hun jobbet med enslige mindreårige flyktninger og med ungdom i barnevernet. I feriene liker hun å reise til eksotiske reisemål. På tirsdager styrer hun kjøkkenet og inviterer gjerne til ulike aktiviteter. Torsdager inviterer hun alle hybelboere  til gratis lunsj under trappa på Bodø VGS. Magdalena er tilgjengelig på kontoret mandager kl. 08.00-15.30 og torsdager kl. 12.30-16.00 og kan kontaktes via telefon, e-post magdalena.bjorken@bodo.kommune.no eller  via facebook. 

Karina Lippert langås, Erfaringskompetent miljøterapeut

Karina er 26 år. Hun er utdannet sosionom og har i nær fortid selv vært hybelnoer. På tirsdager har hun et stort konkurranseinstinkt, og er derfor veldig artig å utfordre i spill og lignende. På fritiden er Karina masse i lag med kjæresten sin som hun skal gifte seg med i 2019. Karina er tilgjengelig på kontoret mandager kl. 08.00-15.30 og kan kontaktes via, telefon, e-post karina.lippert.langas@bodo.kommune.no eller på facebook

Tonje Louise Schjølberg, Kreativ miljøterapeut fra Saltstraumen

Tonje er 27 år. Hun er utdannet soionom og jobber fast på Hybelstua hver tirsdag. Hun har ansvar for å dra i gang forskjellige aktiviteter med ungdommene som kommer innom. På fritida er Tonje ganske sporty, hun er glad i både hund og katt -og om høsten er hun på elgjakt.

Thormund Schuitema, skrøneforteller og nesten ubeseiret billiardmester 

Thormund er 70 år og pensjonert bilforhandler. Han har jobbet frivillig på hybelstua i ca 10 år! Han har hatt mange forskjellige jobber og reist en hel del, blant annet til sjøs! På hybelstua er han bestefarsubstitutt og  har alltid noen billiardtips eller gode historier å dele. Store deler av vinteren/våren er Thormund i Thailand og da gleder vi oss til han kommer tilbake.

Anja, tatovert kvinnfolk fra et fiskevær i Finmark

Anja er 23 år og kommer fra Båtsfjord, Fesk is da shit! Hun er selv hybelboer og har jobbet frivillig de siste par årene. Hun spiser chili til og med på grøt, men er i bunn og grunn snill som et lam. Ikke minst er hun en god støttespiller for ungdommene på Hybelstua. På fritida er Anja ganske rånete av seg.

Stig Eirik Leiros, Prestesønn fra Vesterålen

Stig er 33 år og har studert årstudium i psykologi og tatt 1.avdeling av jusstudiet. Han jobber frivillig på Hybelstua hver tirsdag og er for det meste å finne ved blilliardbordet, bordtennisbordet og eller dartbrettet i andre etg. På fitida er Stig opptatt av film, bøker og friluftsliv.

Veronica Schultz, oppvasksjef

Veronica er 43 år og har brukererfaring fra Villa Vekst. Hun har lært seg å leve med sin psykiske sykdom, og det med godt resultat. På Hybeltua er hun en stabil og positiv voksen som  jobber frivillig i oppvasken. På fritida liker Veronica å gå tur, se film på kino og trene, -og så danser hun litt i helgene

Et fargerikt team

Til sammen utgjør ansatte og frivillige på Hybelstua at fargerikt team med variert bakgrunn. Alle brenner for å jobbe med ungdom og hybelboerne kan ta kontakt med en av oss hvis de opplever utfordringer hybelhverdagen.